Šioje svetainėje yra kaupiami slapukai. Kviečiame susipažinti su mūsų privatumo politika.

Sutinku
uždaryti

Susisiekime!

 

privatumo politika

Privatumo politika

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis laikomės Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei kituose teisės aktuose nustatytų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Rekomenduojame perskaityti šią Privatumo politiką tam, kad suprastumėte, kokius asmens duomenis kaupiame ir kokiais tikslais jie yra naudojami. Privatumo politika galioja visiems vartotojams, kurie apsilanko svetainėje.

Svetainę tvarko ir administruoja UAB „Namilos projektai“. Pasak teisės aktų nuostatų, mes esame Jūsų asmens duomenų valdytojas.

Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi šiais tikslais:

  • siekiant užtikrinti svetainės funkcionalumą, jos tobulinimo galimybes;
  • siekiant matuoti mūsų svetainės efektyvumą;
  • siekiant suprasti, kas Jums įdomu ir pagal tai pritaikyti reklamą;

Mes renkame ir tvarkome privatumo politikoje išvardintus Jūsų asmens duomenis, kai sutinkate su privatumo politikoje nustatytomis sąlygomis.

Tam tikri duomenys perduodami mums automatiškai, kai tik apsilankote svetainėje. Tai – duomenys, kurie nėra asmeninė informacija, pavyzdžiui, informacija, kuri yra naudojama tobulinant svetainės turinį. Tai gali būti: interneto adresas (IP), naudojamos internetinės naršyklės tipas, laikas, praleistas svetainėje, ir kt.

Slapukai

Svetainėje gali būti naudojami tokie slapukai:

  • būtinieji techniniai slapukai– tai slapukai, kurie yra būtini Svetainės veikimui;
  • statistiniai slapukai– tai slapukai, kurie naudojami Svetainės lankytojų navigacijos metodų statistinei analizei parengti; šių slapukų surinkti duomenys naudojami anonimiškai;

Sutikimą naudoti slapukus Jūs galite duoti šiais būdais:

  • neištrindami jų ir (ar) nepakeisdami savo interneto naršyklės nustatymų taip, jog ji nepriimtų slapukų;
  • paspaudę žymą „sutinku“;

Mes garantuojame, kad Jūsų asmens duomenys bei teisėto pagrindo  nebus perduodami, tretiesiems asmenims ar panaudoti tiklams, kurie čia nėra nurodyti. Mes pasiliekame teisę pateikti Jūsų asmens duomenis, jei privalėtumėme tai padaryti įstatymų numatyta tvarka.

“Siųsti užklausą”

Paspaudę žymą “sutinku, kad su manimi susisiektų nurodytais kontaktais” sutinkate, kad Jūsų nurodytais kontaktais susisiektų UAB “Namilos projektai” atstovas su pasiūlymu.